10 Ocak 2017 Salı

"Wind River" Filmine Ön Bakış


Baş rollerini Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'ın paylaştığı filmin yönetmeni ve yazarı ise daha önce "Scario" filminin de senaristliğini yapmış olan Taylor Sheridan.

Konusunu anlatmak için öyle çok çetrefilli cümleler kurmamıza gerek yok. gayet basit ve sade bir senaryo üzerinden anlatım olacak filmde. Amerikan yerlilerinin (Gerçek Amerikan yerlileri yani kızılderililer) yaşadığı özel bir bölgede cinayet işlenmesi sonucu olayı araştırmak için bölgeyi çokta iyi tanımayan 2 FBI ajanı olay semtine gönderilir. 

Filmin tarzı gerilim korku kategorisine sokulmuş ama daha çok gerilim poliseye desek uygun olur. 

Filmin ilk olarak "Sundance Film Festivalinde" görücüye çıkacak. Eleştirmenler şimdiden Taylor Sheridan için umutlu zira arkasında hem "Scario" gibi kendini kanıtlamış bir film hemde "Hell Or High Water" gibi taptazesinde güzel bir eser var. 

Aslında Wind River daha yapım aşamasında iken başrol olarak Chris Pine düşünülüyordu ama son düzlükte Jeremy Renner, Pine'in elinden rolü çaldı. 

Elizabeth Olsen'un daha önce karlı hava koşullarına alışık olmadığı ve bu yüzden film çekimlerinin bazı zamanlarında "kar körlüğü" yaşadığı söyleniyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder