7 Ocak 2017 Cumartesi

Song to Song



Terrence Malick her zaman popüler isimlerle çalışmayı sevmiştir. Ama bu kez filmin kadro işini biraz abarmışa benziyor. Daha önceden "Weightless" olan filmin adı "Song to Song" olarak değişti. 

İşte bu filmdeki dev kadro : 

benicio del toro
christian bale
cate blanchett 
natalie portman
ryan gosling 
haley bennett 
michael fassbender
rooney mara 

Song to Song 17 Mart'ta seyirci karşısına çıkacak fakat yönetmenin tarzı hakkında pek bilginiz yoksa sadece oyuncu kadrosuna bakıp aldanmayın diye peşin peşin söylemek lazım. Zira yönetmenin tarzı bilindik filim anlatım tekniklerinden oldukça farklı yönde. Zaten bu sayede yönetmen dünya çapında bir üne kavuştu. 

Bob Dylan, Madonna ve Arcede Fire gibi müzik konusunda artık eleştirileri kapatmış bu isimlerin sesleri film boyunca bize eşlik edicek. 


Austin (Teksas) şehrinde gerçekleşen büyük bir müzik festivalinin içinde yaşanan aşk hikayesini işleyecek film. Dünya çapında 100'den daha fazla gurubun katıldığı bu büyük festival boyunca şehirde olağan dışı bir coşku oluşmaktadır. Tam bu süre zarfında gelişen iki aşk üçgenine odaklanan film, takıntılar ve ihanetler perspektifinden kendi hikayesini anlatacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder