24 Aralık 2016 Cumartesi

Sleepless'ten ilk fragman geldi ..


Amerika'da 13 ocakta gösterime girecek olan Sleepless filminin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmana göz atmadan önce film hakkında ufak tefek bilgiler verelim. 

filmin başrollerini Jamie Foxx ve Michelle Monaghan üstleniyor.

Polis memuru Vincent Downs (Jamie Foxx) suç dünyası ile haşır neşir şekilde görüyoruz. Konu Vincent'in bir arkadaşı ile birlikte oldukça ünlü bir mafya babasından kokain çalmasıyla başlıyor. Bu yaptıkları yani soydukları mafya babası bunları deşifre edince Vincent'in oğlunu kaçıyorlar. Neredeyse filmin tamamen aksiyon sebebi polis memurunun oğlunu mafya liderinin elinden kurtarma cabası altında ilerliyor. 

Şöyle bir fragmanı var :


  • Filmin resmi olarak Türkiye'de ne zaman gösterim alacağı belli değil tam olarak.
  • Filmin yönetmenine değinmek gerekirse, who am I, büyük sessizlik gibi oldukça başarılı projelere imza atmış Baran bo Odar bulunmakta.
  • Türk milleti olarak genelde vurdulu kırdılı patlamalı aksiyon filmlerini severiz ama bazen bu tarz filmlerin ülkemizde gösterim tarihi alması geç oluyor. Zaten henüz herhangi bir dağıtım şirketi de  filmi üstlenmiş değil. Sinemadan önce başka kaynaklardan tüketilebilecek bir yapım gibi duruyor. Keşke öyle olmasa da biletler herkes için cazip olsa. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder